Αγγελίες

Ζητούν σπίτιΖητά ΣπίτιΧάσαμεΖητά ΣπίτιΖητά Σπίτι

Αν χάσατε το αγαπημένο σας τετράποδο, μην χάνετε μαζί του τις ελπίδες και την ψυχραιμία σας! Τα Τετράποδα Νέα είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να το κρατήσετε πάλι στην αγκαλιά σας. Επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας τα πεδία στο δεξί μέρος αυτής της σελίδας ή στη σελίδα Επικοινωνία γράφοντάς μας τα στοιχεία του κατοικίδιού σας και φυσικά τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας. Επισυνάψτε οπωσδήποτε, τη φωτογραφία του χαμένου σας τετράποδου, έτσι θα βοηθήσετε όσους το δουν να κάνουν πιο εύκολα την ταύτιση και να σας ειδοποιήσουν!

Στα Τετράποδα Νέα θα βρείτε όλων των ειδών τις αγγελίες για αδέσποτα. Αγγελίες για αδέσποτα που χάθηκαν, αγγελίες για αδέσποτα που βρέθηκαν, αγγελίες για σκύλους, αγγελίες για γάτες, αγγελίες για ζώα που χαρίζονται, αγγελίες για ζώα που ψάχνουν σπίτι, αγγελίες για κατοικίδια που χρειάζονται φιλοξενία και αγγελίες για κατοικίδια που χρειάζονται την αγάπη σας.

Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφίες με όλα τα κατοικίδια που βρέθηκαν, χάθηκαν ή αναζητούν σπίτι. Αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο δείτε τα παρακάτω links: