Δώστε και σώστε τα αδέσποτα

strayΤο Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr περιμένει όλες και όλους τους φιλόζωους σε ένα «τετράποδο» Πασχαλινό Bazaar για την ενίσχυση του έργου του, αυτή την Κυριακή 28 Απριλίου, από τις 10:00 -20:00, στο Μουσείο Ηρακλειδών, Ηρακλειδών 16, Θησείο (Στάση μετρό: Θησείο).

 

 

Πολλά καινούργια και μεταχειρισμένα βιβλία σε εξαιρετικές τιμές, πασχαλινές λαμπάδες, καθώς και μπλουζάκια, μπρελόκ, κοσμήματα και όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.gr – όλα σε τιμές-κρίσης ειδικά για εκείνη την ημέρα.

Τι είναι το stray.gr

Το stray.gr από to 2001 έχει βοηθήσει πάνω από 2.000 αδέσποτα ζώα, κυρίως στην περιοχή της Αττικής! Eίναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόπιστα φιλοζωικά σωματεία, χωρίς καμία απολύτως κρατική ενίσχυση και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας. Eίναι ένα µη κερδοσκοπικό σωµατείο, µε σκοπό την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα της Ελλάδας. Το σωματείο προσφέρει περίθαλψη, στειρώσεις, εµβολιασµούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα αδέσποτα ζώα, καθώς και ενηµέρωση και αλληλοβοήθεια στους φιλόζωους, ενώ δίνει προτεραιότητα στις δύσκολες περιπτώσεις επειγόντων περιστατικών βαριά άρρωστων ή χτυπηµένων ζώων.

Tags: , , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Login with Facebook:
Log In