Η Αλίκη στη χώρα των γευμάτων

Τα όνειρα μιας γάτας γίνονται πραγματικότητα.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι βλέπουν οι γάτες στα όνειρά τους; Ίσως ότι μπαίνουν στο δωμάτιο που δεν τις αφήνετε να μπουν. Ότι ξαπλώνουν στο κρεβάτι σας, στο μαξιλάρι ή όπου αλλού απαγορεύεται. Ότι βγάζουν το σκύλο έξω και τον αφήνουν να ξεροσταλιάζει μόνος του στο δρόμο. Ή ακόμα-ακόμα ότι πιάνουν επιτέλους την κόκκινη κουκκίδα του λέιζερ και την κάνουν μια χαψιά.

Μια διαφήμιση από το εξωτερικό κάνει ένα ταξίδι στις φαντασιώσεις μιας γάτας, της Αλίκης, και παρουσιάζει τις γατοτροφές σαν ένα κόσμο γεμάτο πράγματα να ανακαλύψεις. Η Αλίκη μπαίνει στον καθρέφτη, όπως στα βιβλία του Lewis Carroll και ταξιδεύει στη χώρα της γεύσης όπου γαλοπούλες παίζουν γκάιντα, οι κότες κάνουν κούνια και τα ψαράκια αιωρούνται πάνω από γεμάτα τραπέζια που κανένας δεν σου απαγορεύει να ανέβεις.

Friskies “Alice” from Psyop on Vimeo.

Μοιάζει να είναι ένας ονειρεμένος κόσμος για μια γάτα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο κόσμος της Αλίκης που φαντάστηκε ο Lewis Carroll είχε ήδη έναν αιλουροειδή κάτοικο, την Cheshire Cat που έδειχνε να απολαμβάνει τη χώρα των θαυμάτων όπως μόνο μια γάτα ξέρει. Αλλά γι αυτή τη γάτα θα μιλήσουμε κάποια άλλη φορά.

via Advertising Universe (Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Τίμο Πολυχρονιάδη για τις υπέροχες διαφημίσεις που ξετρυπώνει στο blog του)

Tags: , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Login with Facebook:
Log In