Γάτα ηρωίδα έσωσε τα μωρά της από σφαίρα

Γνωρίστε τη Σίντυ, όχι το μοντέλο, αλλά τη γατομάνα που το μητρικό της ένστκτο υπερίσχυσε της ασφάλειάς της και έβαλε τον εαυτό της στη γραμμή του πυρός, “τρώγοντας” μια σφαίρα για να σώσει τα μωρά της.

Βρέθηκε αιμόφυρτη και ενώ είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι στη γειτονιά της στη Σάντα Φε της Καλλιφόρνιας από συμμορίες, ενώ θήλαζε τα μωρά της και περίμενε να καταφθάσει βοήθεια.

Παρόλο που η κατάστασή της ήταν κρίσιμη, δεν ήθελε μέχρι τελευταία στιγμή να αφήσει τα μωρά της και το προσωπικό του Κέντρου Ζώων Helen Woodward, αναγκάστηκε να την τραβήξει από αυτά για να μπορέσουν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Οι κτηνίατροι του κέντρου τηn χειρούργησαν και της αφαίρεσαν τη σφάιρα από το κεφάλι και τώρα η ηρωίδα μάνα αναρρώνει ανάμεσα στα πολύτιμα μωρά της.

“Η μαμά και τα μωρά γατάκια είναι καλά στην υγεία τους, έχουν ξεπεράσει τους αρχικούς τους φόβους και τώρα μας αφήνουν ακόμα και να τα χαϊδεύουμε!”, δήλωσε ο γιατρός Ομπα στηνς εφημερίδα Del Mar Times. “Αρχικά ήταν όλα μικροσκοπικά, υποσιτισμένα και πολύ φοβισμένα, ενώ η μαμά τους δεν ήθελε με τίποτα να τα αφήσει μόνα”.

Το προσωπικό της κτηνιατρικής κλινικής περιέγραψε τη Σϊντυ, την πιστή γάτα, ως πρώτυπο για τις μητέρες όλου του κόσμου. Αυτή κα τα μωρά της είναι πανέτοιμα να βρουν τα νέα τους σπίτια!

 

via mail on line

Photo via flckr AZAdam 

photo by: AZAdam

Tags: , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Login with Facebook:
Log In